Hamzaoğlu, 'Şampiyonlara yakışır oynadık'

Hamzaoğlu, 'Şampiyonlara yakışır oynadık'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu final maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 3-2 yenerek kupayı kazandıkları final maçında şampiyon takıma yakışır bir oyun oynayıp galip geldiklerini ve ikinci kupalarını da aldıklarını söyledi.
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, şampiyonluğu kazandıktan sonra final maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, "Futbolcularımız her ne kadar bu maçın bilincinde olsalar da bütün bir sezonun yorgunluğu bir anda üzerlerinden boşalınca, bu karşılaşmaya hazırlanmakta bayağı bir zorlandık" dedi.
Futbolcularının maçın başından kısa bir süre sonra oyuna adapte olduğunu ve toparlandığını kaydeden Hamzaoğlu, "Şampiyon bir takıma yakışır şekilde oyun oynayıp galip geldiler ve ikinci kupalarını aldılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bursaspor'u da tebrik ediyorum. Bugün burada bir takım kaybedecekti. Kazanan biz, kaybeden onlar oldu. Onları tebrik ediyor ve bundan sonrası için başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Hamzaoğlu, saha kenarındaki heyecanlı görüntüsüyle ilgili bir soru üzerine, "Beni saha kenarında heyecanlandıran şey, saha içindeki olmayan işlerdi. Bugün sahada hoşumuza gitmeyen şeyler de oldu. Sezonun son maçını oynamak kolay değil, o yüzden kenarda biraz heyecanlı göründüm, ama şükürler olsun oyuncularımız iyi bir oyun ortaya koydu" ifadelerini kullandı.
Hamza Hamzaoğlu, maçın ilk yarısında takım kaptanı Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo arasında yaşanan gerginlikle ilgili soruya ise "Şimdi sarıldılar. Sarmaş dolaşlar içeride. Saha içinde olur bunlar. Bazı oyuncular bunu yapmalı da. Çünkü uyuyan bir takım varsa sahada, birisinin takım arkadaşlarını ateşlemesi gerekiyor. Onlar takımı ateşlediler, maçtan sonra da birbirlerine sarıldılar. Her şey çok iyi, bir sıkıntı yok" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...