Skype kullanıcıları dikkat!

Skype kullanıcıları dikkat!

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçen hafta iPhone kullanıcılarının başını ağrıtan Messeges'taki bug'ın (kod hatası) bir benzeri Skype'ta da görülüyor.

Söz konusu hatadan şimdiden binlerce iPhone ve Android kullanıcısı etkilendi. iPhone'larda görülen ve Messages uygulamasının çökmesine sebep olan kod hatası, Twitter ve Snapchat'te de görülmüştü.
Apple'ın yazılım güncellemesi ile çözmeyi planladığı bug'ın bir benzeri şimdi de Skype uygulamasını iPhone ve Android akıllı telefonlarında kullananların başını ağrıtıyor. Skype üzerinden 'http://:' mesajını alan kullanıcılar bu mesajı açmaları halinde uygulama çöküyor. Dünya genelinde binlerce kullanıcıyı etkileyen sorunun varlığını kabul eden Skype, bug'ın ortadan kaldırılması için çalışma başlattığını duyurdu.
SORUN NASIL ÇÖZÜLÜYOR?
Sorun için geçici çözüm kullanıcılar tarafından bulunmuş durumda. Bu yönteme göre, gelen mesajı gönderen kişinin silmesi ve uygulaması çöken kişinin de Skype'ın bir önceki versiyonunu yüklemesi gerekiyor. Bu işlemin ardından Skype eskisi gibi çalışıyor.
Ancak şu an için Skype tarafından sorunun çözümüyle ilgili yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...