Bülent Arınç'tan maç sonu değerlendirme

Bülent Arınç'tan maç sonu değerlendirme

SPOR Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursaspor Galatasaray maçını değerlendirdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçına ilişkin, "İlk 15-20 dakika Bursa fırtına gibi esti. Ama sonradan kaçan goller var. Galatasaray toparlandı ve başarıyı kazandı" dedi.
Arınç, maçın ardından Bursa Atatürk Stadı'ndan çıkarken gazetecilerin maçla ilgili sorularını yanıtladı.
Bursaspor'un maçı kazanıp kupayı kaldırmasını arzu ettiğini ifade eden Arınç, "İlk 15-20 dakika Bursa fırtına gibi esti. Ama sonradan kaçan goller var. Galatasaray toparlandı ve başarıyı kazandı. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Arınç, "Hak edenin kazandığı bir maç mı oldu" sorusunu, "Ortalamasına bakarsanız Galatasaray daha akıllı oynadı. Daha isabetli toplar buldu. Yüzde 60 yüzde 40 gibi bir şey" diye yanıtladı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Galatasaray'ın maçı tecrübesiyle kazandığını, Bursaspor'un da bu akşam şansının yanında olmadığını kaydetti.
Bursaspor'un özellikle ilk yarıda önemli pozisyonlar ürettiğini ancak değerlendiremediğini ifade eden Müezzinoğlu, "Galatasaray soğuk kanlı ve tecrübesiyle kupayı aldı. Tebrik ediyoruz. Bursaspor güzel oynadı gerçekten. Çok fırsatlar kaçırdı. Ama tabii ki futbol bu, zaman zaman şans gülmedi mi gülmüyor. Bir de atamayana atarlar oldu sanki. Hayırlısı olsun" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...