Fenerbahçe Fernandao'nun yanına yine Brezilyalı buldu

Fenerbahçe Fernandao'nun yanına yine Brezilyalı buldu

SPOR Haberleri

Fernandao'yla anlaşan Fenerbahçe, forvet bir Brezilyalı daha alacak. Shakhtarlı Luiz Adriano'yla prensipte anlaşma sağlandı, iş imzaya kaldı

Fenerbahçe'ye yeni bir samba dönemi başlıyor. 2009-10'da kadrosunda tam 6 Brezilyalı bulunan, ancak geçen sezon Cristian'ı gönderip, Diego'yu alarak bu rakamı bire düşüren Fenerbahçe, yeniden sambacıların peşine düştü. Süper Lig'in gol kralı Fernandao'yla anlaşan sarı-lacivertliler, şimdi de Shakhtar Donetsk'in sambacısı Luiz Adriano'yla flört ediyor. 2007'de transfer olduğu Shakhtar'dan ayrılmak isteyen 28 yaşındaki golcüyle temasa geçen Fenerbahçe Yönetimi oyuncuyla anlaştı, ancak Ukrayna ekibinin 10 milyon avroluk bonservis talebi sıkıntıya neden oldu. Sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek olan Adriano için Shakhtar'ın indirim yapmaması halinde, Fenerbahçe sambacıyla ön protokol imzalayacak ve oyuncuyu ara transferde kadrosuna katacak.
Türk golcü Oğulcan
Bu arada İngiltere'den de bir iddia ortaya atıldı. Mirror, Fenerbahçe'nin geçen sezon da transfer etmek için çok uğraştığı Robin Van Persie için yeniden harekete geçtiğini yazdı. Manchester United'la sözleşmesi 2016'da sona erecek Hollandalı'nın, "Üst seviye bir kulüpte düzenli olarak ilk 11 oynamak istiyorum" açıklamasının ayrılık kararı olduğunu belirten gazete transfer yarışının Fenerbahçe ve Juventus arasında geçeceğini belirtti. Öte yandan Fenerbahçe, Türk golcü sorununu da çözdü. Sarı-lacivertliler Kayseri Erciyes'in 19 yaşındaki forveti Oğulcan Çağlayan'ın işini bitirdi. Fenerbahçe'nin bu transfer karşılığında 2 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra bir genç oyuncuyu da Erciyes'e vereceği öğrenildi. nbsp;
Mehmet Emin ULUÇ nbsp;


Tam bir nbsp;
gol makinesi nbsp;
Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Luiz Adriano 12 Nisan 1987 doğumlu. 2007 yılından beri Shakhtar Donetsk'te forma giyen sambacı, 154 karşılaşmada 72 gol kaydetti. 2 kez de Brezilya A Milli Takım'ında oynadı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...