Belfodil harekâtı

Belfodil harekâtı

SPOR Haberleri

Küme düşen Parma'dan ayrılmak isteyen Cezayirli forvet için Medjani de devreye girdi

Gelecek sezon kusursuz bir takım oluşturmak için çabalayan ve transfere hızlı giren Trabzonspor şimdi de rotayı Cezayirli forvet Belfodil'e çevirdi. Kayserispor'dan Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın transferini bitiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dün bir açıklama yaparak İtalya ligi ekiplerinden Parma ile yollarını ayıran Belfodil'in transfer listesinde olduğunu söyledi. Geçtiğimiz sezon 23 maçta bir gol astan Belfodil'in bonservisi elinde bulunuyor. Kariyerinde Lyon, İnter, Bologna ve Livorno gibi kulüplerde forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun imza parası talep etmemesi durumunda transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği öğrenildi. nbsp;
Fuchs da sona doğru
Küme düşen Parma'dan ayrılmak istediği öğrenilen Belfodil'in ilk tercihi ise İtalya Serie A'da başka bir takımda forma giymek. Bu konuda Carl Medjani'yi görevlendiren bordo-mavili yöneticiler, Cezayirli futbolcudan vatandaşı Belfodil'i ikna etmesini istedi. Öte yandan Schalke 04 forması giyen Christian Fuchs'u transfer etmek isteyen Trabzonspor girişimlerini hızlandırdı. Bonservisi elinde olan Avusturyalı oyuncunun ilk görüşmede yıllık 2.3 milyon avro garanti para istediği, ayrıca imza parasının da yaklaşık 1.5 milyon avroya ulaşabileceği ifade edildi. Trabzonsporlu yöneticiler bu talepler üzerine düşünmek için süre istese de, transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...