Güneş'ten veda gibi sözler

Güneş'ten veda gibi sözler

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası üzgün olduklarını söyleyerek, açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası üzgün olduklarını söyleyerek, "Oyun olarak üstün olmak yetmiyor. Bir kez daha gördük. Rakip çok kolay gol attı" derken, kulüpteki geleceğiyle ilgili soruya, "Benim Bursa'da kalıp kalmamam hiç önemli değil! Sezon başında başkana bir kaç şey söyledim. Bugün de aynı şeyleri söyleyeceğim. Bazı şeyler değişmezse olmaz" karşılığında bulunarak ayrılık sinyali verdi.
Demirören yoktu!
G.Saray, geçtiğimiz sezon Konya'da oynanan finalde Eskişehir'i yenip zafere ulaşırken, Felipe Melo kupa seremonisinde kendisinin etik kuruluna sevk edilmesi gerektiğini söyleyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmamıştı. Sambacı geçtiğimiz günlerde, "Özür dilerse bu defa elini sıkarım" demişti. Demirören'in dün de kupa törenindeki olası bir karşılaşmada zor durumda kalmamak için final maçına gitmediği iddiası ortaya atıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...