Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emrah'ın dizisiyle ilgili şaşırtan iddia

Emrah'ın dizisiyle ilgili şaşırtan iddia

MAGAZİN Haberleri

Emrah, bölüm başına 120 bin TL'ye anlaştığı dizinin önce senaryosunu sonra çekim yapılacak yeri beğenmeyince yapımcı projeyi bitirme kararı aldı

'Unutamadım' isimli diziyle 6 yıl aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan şarkıcı Emrah'ın hevesi kursağında kaldı. Senaryoyu beğenmeyen Emrah, kendisine verilen kaymakam rolünü de canlandırmak istemedi. Bu kez onun için 'zengin iş adamı' rolü hazırlandı fakat ona da itiraz etti.


Güneş Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre dizinin konusu Adana'da geçiyordu ama Emrah Milas'ta evi olduğunu orada kalmak istediğini söyleyerek çekimlerin Milas'ta yapılmasını istedi. Buna bir de bitmek bilmeyen istekleri eklenince yapımcı Faruk Turgut diziyi çekmeme kararı aldı.


HARCANAN PARALAR ÇÖPE GİTTİ nbsp;
Dizinin hazırlık süreci için 300 bin TL harcadığı öğrenilen yapım şirketi yazılı açıklamada şunları söyledi: "Haziran ayında yayına girmesi planlanan 'Unutamadım' dizisi başrol oyuncularından Emrah Erdoğan ile Gold Film'in senelerdir ödün vermediği iş prensipleriyle ilgili ters düşmesinden kaynaklı yollarını ayırmıştır. Projeye bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir. Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve diğer oyuncularımıza teşekkür eder, saygılarınıza arz ederiz."
REKOR ÜCRET ALACAKTI
Henüz senaryo aşamasındayken biten dizi projesinde Emrah'ın alacağı ücret de çok konuşulmuştu. Ünlü ismin bölüm başı 120 bin TL alacağı öne sürülüyordu. Sanat dünyasından çok ticaretle uğraşan Emrah, bu ücretle son dönemin en popüler isimleri olan Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç'i bile geride bıraktı. Tatlıtuğ'un bölüm başı 70 bin lira aldığı iddia edilirken Ergenç ve İmirzalıoğlu'nun ise 60 bin lira aldığı konuşuluyordu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...