Açelya Akkoyun'dan detox tarifi

Açelya Akkoyun'dan detox tarifi

MAGAZİN Haberleri

Açelya Akkoyun'un mutfağından eksik etmediği Nane ve Greyfurt, marka yüzü olduğu Pril'in yeni serisinde…

Pril'in "Açelya'nın Mutfak Sırları" davetinde Açelya Akkoyun'un yaza özel hazırladığı 2 tarifi de aşağıda paylaşıyorum. Naneli içeceğimiz, yaz aylarında detox etkisinden dolayı vücutta ki ödemi attığından incelmek isteyen bayanların tercihi olacaktır. Ayrıca Greyfurt içerikli tarifimiz ise içeriğinde ki A ve C vitaminleri ile bağışıklık sistemini güçlendirmenize yardımcı oluyor.
nbsp;
Tarifler;
Yeşil içecek
4 sap kıvırcık lahana veya ıspanak
1 adet yeşil elma
1 adet limon
1 adet salatalık
Birkaç tane nane yaprağı
Yarım çay bardağı su
nbsp;
Turuncu içecek
1 adet greyfurt
1 adet havuç
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 parça zencefil
1 portakal
1 çay kaşığı bal
nbsp;Açelya Akkoyun'dan detox tarifi
Açelya'dan;
"Aslında Pril'in ilk reklam yüzü 25 yıl önce genç kızken bendim. Orta yaşa geldim yine benim. İnşallah yaşlılığımda da ben olmak istiyorum. Belki anne kız oynamak da kısmet olur ileride. Markamı çok seviyorum. Pril ile yan yana olmak ve mesleki olarak iyi bir ailenin içinde yer almak benim açımdan çok gurur verici."
nbsp;
"Spordan sonra mutlaka bir greyfurt yiyorum, yağ yakıcı özelliğinden dolayı, spor sonrası tüketilmesini öneriyorum. Nane ise bana huzur veriyor, mutfağımdan hiç eksik etmiyorum, her yemeğe koymaya çalışırım."
nbsp;










UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...