Bursaspor'a veda: Fenerbahçe'ye merhaba

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'a veda: Fenerbahçe'ye merhaba

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un golcü futbolcusu Jose Fernandao, veda niteliğinde mesaj yayınladı. Fernandao, Twitter'da Fenerbahçe'nin resmi hesabını da takibe aldı.

Galatasaray ile dün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibine 3-2 mağlup olarak kupayı sarı-kırmızılılara kaptıran Bursaspor'da golcü oyuncu Fernandao'dan veda niteliğinde mesaj geldi. Adı Fenerbahçe ile anılan golcü futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün hayatımda bir sayfa kapanıyor. İkincilik dahi olsa bu madalya benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Bu sezon başarmamı sağladıkları için takım arkadaşlarıma, sonrasında aileme, eşime ve çocuklarıma teşekkür ederim. Onlar daima benim yanımdaydılar. Tüm Bursaspor taraftarına da ilk günden beri bana verdikleri bütün destekleri ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim" dedi.Fernandao'nun, Fenerbahçe'nin resmi hesabını da takibe aldığı görüldü.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...