Altay transfer yasağını kaldıracak

/ Kaynak: DHA
Altay transfer yasağını kaldıracak

SPOR Haberleri  / DHA

Altay Asbaşkanı Alex Padulano, 3'üncü Lig'de mücadele edecekleri 2015-16 sezonu öncesi transfer yasağını kaldıracakları müjdesini verdi.

A Eski futbolcuları Yunus Altun, Erol Yükseker, Şehmus Özer, Mehmet Yılmaz ve Tiago'ya olan yaklaşık 650 bin TL'lik borcu kapatıp transferin önünü açmak zorunda olduklarını belirten Padulano, "Öncelikle mevcut kadromuzdan bize faydalı olacak futbolcuların serbest kalmasını önleyeceğiz. Daha sonra bu ligi tanıyan, bizi hedefe taşıyacak 6-7 takviye yapacağız. Başarıya aç, istikrarlı performans sergileyen oyuncular alacağız" dedi.
"Yasağı kaldıracak olmasaydık, Cumhur ve Serkan'ın serbest kalmasına izin vermezdik" diyen Padulano "3'üncü Lig kapalı kutu. Yaş sınırı kalktığı için üst liglerden gelecek oyuncular olacak. Takımda bazı mevkilerde yığılma, bazılarında eksik var. Bunları çözeceğiz. Hedefimiz elbette bir üst lig ama mutlak şampiyonluk iddiamız yok. nbsp;
İlk 8 haftadan sonra play off barajında olursak, devre arasında yapacağımız hamlelerle şampiyon oluruz" şeklinde konuştu. Teknik direktörlük için camia içinden 4-5 isim üzerinde durduklarını kaydeden Alex Padulano, kararı hafta sonu vereceklerini belirtti.
ÜYELER MERCEK ALTINDA
Altay'da genel kurul üye profilinin gözden geçirilmesi amacıyla camiayı iyi bilen ve tanıyan kişilerden Avukat Namık Kemal Marmara, Volkan Yaşa ve Menderes Özcan'ın yer aldığı bir kurul oluşturuldu. Yapılacak detaylı inceleme sonucu, geçmiş dönemlerde eski başkanların oy potansiyelini artırmak için kulübe üye yapılan kişilerin ihraç edileceği bildirildi. Bu arada çeşitli gerekçelerle üyelikten çıkarılan ancak camiada saygı ve sevgi gören kişilerin yeniden kulübe üye yapılacağı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...