HDP'li şoför toprağa verildi

/ Kaynak: DHA
HDP'li şoför toprağa verildi

Politika Haberleri  / DHA

42 yaşındaki Hamdullah Öge, bugün Yorgançayır Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Miting için Erzurum'a giden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Öge ailesine taziye ziyaretinde bulunurken, HDP Grup Başkan Vekili ve Bingöl milletvekili İdris Baluken, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün miting alanında halkımıza ve partimize yönelik sarf etmiş olduğu tehditler belli ki Bingöl'den çımadan önce HDP'lilerin kaltedilmesine yönelik talimata dönüşmüştür" dedi.

Karlıova'da seçim çalışmalarını yürütürken kullandığı seçim minibüsü ile Yorgançayır Köyü'ndeki evine giderken dün gece Serpmekaya Köyü yakınlarında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren 6 çocuk babası Hamdullah Öge'nin cenazesi otopsi için gönderildiği Erzurum'dan getirilerek Yorgançayır Köyü'nde toprağa verildi. Yüzlerce araçlık konvoy ile köye getirilen Öge için düzenlenen cenaze törenine HDP Grup Başkan Vekili ve Bingöl Milletvekili İdris Baluken'de katıldı. Partisinin mitingi için Erzurum'a giden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ta aileye taziye ziyaretinde bulundu.


Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...