Melih Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak görüntü

Melih Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak görüntü

GÜNDEM Haberleri

AK Parti'ye karşı koalisyon hesapları yapan CHP, MHP ve HDP'nin kirli yüzünü Ankara BŞB Başkanı Melih Gökçek bir kez daha ortaya çıkardı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada koalisyona göz kırpmış ve "Vatandaşın tercihi öyleyse koalisyon olur" demişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise HDP'nin barajı aşmasının MHP'yi karlı çıkaracağını söylemişti.

CHP ve MHP'den gelen bu açıklamalar koalisyon umuduna giren muhalefetin geçmişte yaşananları unuttuğunu gösteriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı programda ekranlara getirilen bir video ise CHP ve MHP tabanını oldukça rahatsız edeceğe benziyor.

"ARTIK APO'NUN HEYKELİNİ DİKERLER"

Görüntüler ardından konuşan Gökçek, "Mustafa Kemal'in kafasını yerlerde sürükleyecekler, Mustafa Kemal'in heykelini ve Türk bayrağını yakacaklar, ondan sonra Apo'nun heykelini dikecekler. Hem MHP hem de CHP bu HDP ile koalisyon yapacak . Artık birlikte Güneydoğu'ya gidip Apo'nun heykelini dikerler. Ondan soran Atatürk heykellerini halatla aşağıya indirirler" dedi.

"BU NASIL ATATÜRKÇÜLÜK"

"Bu nasıl Atatürkçülük?" diye soran Gökçek, Sırrı Sakık'ın "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyenlere "it sürüsü" dediğini hatırlatarak "Siz HDP ile koalisyon yapacağız diyorsunuz. Kendinize yediriyorsanız helali hoş olsun" ifadelerini kullandı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...