Bursa'da yaprak dökümü

Bursa'da yaprak dökümü

SPOR Haberleri

Şenol Güneş eşyalarını toplayıp vedalaştı. Fernandao ve Şener'den sonra Serdar Aziz ve Volkan Şen de yol ayrımına geldi

Sezonu altıncı sırada tamamlayan, Bursa'da oynanan finalde kupayı da Galatasaray'a kaptıran Bursaspor tam anlamıyla dağılıyor. Beşiktaş'tan teklif alan ve kararını kupa sonrasında açıklayacağını söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, dün Başkan Recep Bölükbaşı'nı arayıp göreve devam etmeyeceğini resmen bildirdi. Kulüpteki eşyalarını toplayıp çalışanlarla vedalaşan Güneş, kendisine tahsis edilen arabayı da teslim etti. Güneş'in Bölükbaşı'na "Mevcut kadronun korunup takımın eksik yerlerine takviyeler yapılmasını" tavsiye ettiği ifade edildi. nbsp;
Burada artık durmam!
Bursa'da birçok oyuncu da yol ayrımına geldi. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yle anlaşmaya varan Fernandao ve Şener'den sonra takımın tecrübeli ismi Volkan Şen'in de sarı-lacivertlilerden teklif aldığı öğrenildi. Takımın kaptanlarından Serdar Aziz de kupa finali bitiminde kendisine gösterilen tepkilerden dolayı köprüleri attı. Başkan Bölükbaşı'yla görüşen Serdar Aziz, "Ben bunları hak etmedim. Aileme bile kürettiler. Artık burada oynayamam" diyerek ayrılık kararını bildirdi. Tecrübeli oyuncu bu görüşme sonrasında milli takım kampına katılmak için İstanbul'un yolunu tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...