İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Luciano Spalletti ile anlaştı ancak Aziz Yıldırım sürpriz bir isim için bekleme kararı aldı.

Günlerdir hoca transferini noktalamaya çalışan ve İtalyan hoca ile el sıkışan sarı-lacivertli kulüp, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan Rumen hocanın peşini bırakmadı. Başkanın Lucescu için son bir kez daha şansını denemek istediği, olumsuz bir sonuç halinde Spalletti ile sözleşme yapılmasının planlandığı öğrenildi.


Fenerbahçe'de teknik adam arayışlarında sona yaklaşıldı. Birçok hoca ile görüşen sarı-lacivertliler, Luciano Spalletti ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Ancak yine de kesin karar verilmedi. Yönetim bir yandan Arjantinli hoca Bielsa ile de görüşmelerini sürdürürken, Başkan Aziz Yıldırım'ın Mircea Lucescu için de girişimde bulunduğu öğrenildi.


Rumen hocanın daha önce kapısını çalan ancak istediği yüksek ücret nedeniyle geri adım atan Fenerbahçe Yönetimi'nin şansını bir kez daha deneme kararı verdiği ve Lucescu'dan gelecek yanıta göre hareket edeceği belirtildi. Yıldırım'ın Türkiye'yi yakından tanıyan Lucescu ile başarının daha kolay yakalanacağı görüşünde olduğu, bu yüzden hoca konusunda temkinli adımlar atıldığı, işin aceleye gelmesinin istenmediği kaydedildi.


Fenerbahçe'de her konuda el sıkışılan Spalletti'nin oyun tarzı konusunda bazı çekincelerin oluştuğu ancak yine de ibrenin İtalyan hocadan yana ağır bastığı bildirildi.


Son ana kadar
Yönetim, teknik adam konusunda son ana kadar bekleyecek. Bu yüzden en ince ayrıntıya kadar her şey düşünülüyor. Gelecek olan teknik adamın ülkeye uyumu, karakteri ve oyun tarzı başta olmak üzere birçok etken masaya yatırılıyor. Fenerbahçe kararını muhtemelen önümüzdeki hafta verecek.


Spalletti'den flaş açıklama
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması yolunda adı geçen Luciano Spalletti, İtalya'da geleceği ile ilgili konuştu. SKY Italia'ya konuşan tecrübeli antrenör, "Yurt dışında iyi bir deneyim yaşadım ama artık ülkeme dönme vakti geldi sanırım. İyi bir fırsat çıkarsa Serie A'ya dönmeyi çok isterim. Ülkemden gelecek tekliflere açığım" ifadelerini kullandı.


Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...