Galatasaray'dan kötü haber! Felipe Melo...

Galatasaray'dan kötü haber! Felipe Melo...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun, Roberto Mancini ile yakın temasta olduğu ve büyük olasılıkla kontrat imzalayacağı iddia edildi.

Galatasaray'ın hırçın yıldızı Felipe Melo'nun Inter'e imza atması an meselesi... Galatasaray ile bir sezonluk daha sözleşmesi bulunan ancak sezonun bitmesiyle ayrılık sinyallerini güçlendiren Melo, eski hocası Roberto Mancini'nin yanına gidiyor. İkilinin sık sık telfonda görüştüğü ve Galatasaray'ın kupa maçının oynanmasını beklendikleri öğrenildi. Kupa maçının da oynanmasıyla Melo, İtalya Serie A'ya dönmek için artık günleri sayıyor. Brezilyalı oyuncunun Inter ile minimum 2 yıllık kontrat imzalamak istediği bildirildi.


"Resmi bir şey yok ama bazı temaslar oldu"
Öte yandan Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez, Melo'nun da her futbolcu gibi Inter'de oynamak isteyeceğini belirterek, "Resmi bir şey yok ama bazı temaslar oldu. Mancini, Melo'yu takımında görmek istiyor. Inter 1 ya da 2 orta saha oyuncusu transfer etmek istiyor" demişti. Bu arada Brezilyalı yıldız Felipe Melo, Twitter üzerinden basında adı "Melo'nun menajeri" olarak geçen kişinin sadece arkadaşı olduğunu belirtti.


Kaynak: HT Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...