Hamza Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu transferlerle ilgili bilgi verdi.

Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, TRT Spor canlı yayınında soruları yanıtladı ve transferle ilgili ilginç bir açıklama yaptı.


İşte Hamzaoğlu'nun o açıklamaları:


GİGNAC LİSTEMİZDE
"Podolski'yi devre arasında düşünmüştük ama olmadı. Şu anda bir düşüncemiz yok. Gignac geniş listemizde olan bir isim. Takip ediyoruz, konuşuyoruz. Rakamarı nedir ne olur diye. Hepsini değerlendireceğiz. Çok yüksek rakamlar değil ama bizim ölçülerimize gelmesi lazım. Gelecek oyuncunun da fedakarık yapmasını istiyorum. Oynayıp fedakarık yapan oyuncular lazım bana. Buraya geip 2 yıl sonra parasını alıp giden oyuncu lazım değil bana. Şampiyonlar Ligi'nde oynamamız bu yönden elimizi güçlendiriyor.''


ALVES İÇİN, "DEĞERLENDİRECEĞİZ"
"Dani Alves gibi oyuncuların rakamları büyük. Değerlendireceğiz bakalım. Bunlar enteresan oyuncular. Takımımıza hava katacak oyuncular. Ama öçülerimizi aşmadan takıma katkı sağlayacak oyuncuları alacağız."
IBRAHIMOVIC TRANSFERİ MÜMKÜN DEĞİL
"Zlatan Ibrahimovic transferi mümkün değil. Çok yüksek rakamlar. Bu rakamlara transfer yapmamız doğru değil. Bu sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olalım dersek doğru olmaz. Gruptan çıkıp yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız. İlk hedef gruptan çıkmak. Sonraki hedefleri zaman içinde belirleriz. Her maçımızı en iyi yere gitmek için oynayacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız."


"BİLAL DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR OYUNCU''
"Sağ önde Bruma'dan beklediğimiz katkıyı alamadık. Orayı daha aktif kullanabilirdik ama olmadı. Gelecek yıl Bruma daha iyi olacak. Bilal'in sözleşmesi yok diye biliyorum. Güray'ın sözleşmesi devam ediyor. Bilal düşündüğümüz bir oyuncu. Kendisini çok iyi tanıyorum bizim takımımızda neler yapacağını biliyorum. Bize uyum sağalayacak bir isim. Görüşeceğiz ve tamam derse olabilir. Güray'la ilgili bir düşüncemiz yok."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...