Bakan Yılmaz, o filmi izledi

/ Kaynak: DHA
Bakan Yılmaz, o filmi izledi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

SİVAS E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, Sait Faik Abasıyanık'ın 'Son Kuşlar' adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyunu sergilendi.

nbsp;Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün ortak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde 'Son Kuşlar' isimli tiyatro oyunu sergilendi. Ünlü oyuncu Turgay Tanülkü'nün başrolünü oynadığı ve yönettiği oyunu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, cezaevi personeli ile tutuklu ve hükümlüler izledi. Turgay Tanülkü ile birlikte Volkan Korhan, Resul Dündar, Sultan Elgün'ün oynadığı cezaevi yaşamını anlatan oyun, mahkumların duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Oyunun ardından sahneye çıkarak yönetmen Tanülkü'ye çiçek veren Bakan Yılmaz bir eser ortaya çıkarmanın zorluğundan bahsederek oyunun sergilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...