Eskişehirspor'da transfer! 3 yıllık imza atıldı

Eskişehirspor'da transfer! 3 yıllık imza atıldı

SPOR Haberleri

ESKİŞEHİRSPOR, Azerbaycan Premier Ligi takımı Karabağ FK'de forma giyen Makedon asıllı futbolcu Muarem Muarem'le 3 yıllığına anlaştı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Eskişehirspor başkan vekili Ahmet Yalçın, transfer için 6 aydır temaslarda bulunduklarını söyledi. Orta saha oyuncusu Makedonyalı oyuncunun takıma büyük katkısı olacağına inandıklarını belirten Ahmet Yalçın, şöyle devam etti: "Transferde ilk imza törenimizi düzenliyoruz. Muarem Muarem'i geçen ocak ayında almak istemiştik. Bizim transfer listemizdeydi. O zaman kulübü ile anlaşamamıştık. Kendisi de biz de transferi çok istemiştik. Bugün itibarıyla kendisini 3 yıllığına renklerimize bağladık. Geçtiğimiz yıl 30 maçta 8 gol attı. Makedonya milli takımında da görev alıyor. Transfer çalışmalarımız hızla devam ediyor. Teknik direktörümüz yurtdışında çalışmalarını sürdürüyor. Takıma 4 veya 5 transfer yapacağız. Takımımız 2-3 Temmuz tarihinde toplanacak ve Kartepe'de kamp yapacak. Sonrasında temmuzda yurtdışı kampı için Avusturya'ya gideceğiz.."
Eskişehirspor'la anlaştığı için mutluluk duyduğunu ifade eden Muarem Muarem'de, "Transferimde katkısı olanlara teşekkür ederim. Ocak ayından beri Eskişehirspor'a transferim söz konusuydu. Formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...