Manchester United, Hugo Lloris'e kancayı taktı

/ Kaynak: DHA
Manchester United, Hugo Lloris'e kancayı taktı

SPOR Haberleri  / DHA

İngiliz basını, Manchester United'ın, Tottenham kalecisi Fransa kaptanı Hugo Lloris'e kancayı taktığını bildirdi.

Metro gazetesi, bonservis parası olarak 15 milyon sterlin Muslera'ya öderse David De Gea için 35 milyon sterlin bonservis parası isteyen Manchester United'ın 20 milyon sterlin karlı çıkacağını hesapladığına işaret etti.


Fransa Milli Takımı Kaptanı Hugo Lloris'in bu yaz Tottenham'ı terkedebileceğini ima etmesinin ardından İngiliz basını, bugün Tottenham Hotspur'de geleceğini düşünen Hugo Lloris'in "İnsanın kendisini düşünme zamanı gelir" dediğini ve Paris Saint-Germain ile Ligue1'a dönebileceği söylentilerini reddettiğini yazdı. 2012 yılında Lyon'dan 8 milyon sterline Tottenham'a geldiğinde 5 yıllık kontrat imzalayan Fransa Milli Takımı kaptanı, Tottenham kulübünün başkanı Daniel Levy'e Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın tercihi olduğunu söyledi. Premier Lig'de beşinci olan Tottenham bu yıl sadece Avrupa Ligi'ne katılıyor.Daha önceki kulübünde dört yıl arka arkaya Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Fransa Kaptanı, White Hart Lane'de Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığı için ayrılmayı düşünüyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...