Yaşlı kadından Bakan Avcı'ya şaka

/ Kaynak: İHA
Yaşlı kadından Bakan Avcı'ya şaka

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Eskişehir'deki esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı yaşlı kadın dinleyenleri kahkaya boğdu.

nbsp;Bakan Avcı, Taşbaşı Çarşısı'ndaki esnafla bir araya gelerek, "Hayırlı işler" diledi. Bakan Avcı'nın esnaf ve vatandaşların sorun ve önerilerini dinlemesi sırasında renkli görüntüler de oluştu. Eşinin kanser olduğunu ve damadının ise uzman çavuş olarak görev yaptığını aktaran bir yaşlı kadını dinleyen Bakan Avcı, "Uzman çavuşlara milli savunma, ordu baktığı için müdahale etme şansımız yok" deyince yaşlı kadın, "Ben şaka dedim. Benim her yerde adamım var" şeklinde cevap verince kahkahalar havada uçuştu.

KANSER HASTASI EŞİ İÇİN ŞİFA DİLEDİ
Yaşlı kadının bu çıkışına esprili bir dille yaklaşan Bakan Avcı, "O zaman biz senin adresini alalım da işleri sana havale edelim, benim her yerde adamım yok" diye cevap verdi. Yaşlı kadın ise, "Ben Kızılinlerli'yim 100 dönüm arsam var. Beyim kanser, bugün dışarı çıktım gelinime gidiyorum. Allah razı olsun, Cenab-ı Allah sana denk getirdi" sözü üzerine Bakan Avcı da, yaşlı kadının kanser hastası eşi için "Allah şifalar versin" dileğinde bulundu.

GELEMESEK BİLE ÇİÇEK GÖNDERİRİZ
Esnaf ziyareti sırasında Ağrı Patnos Meslek Eğitim Merkezi'ne mobilya ve dekorasyon öğretmeni olarak atanan Elif Soyer ile karşılaşan Bakan Avcı, genç kızın haftaya gerçekleşecek düğün davetini geri çevirmedi. Bakan ile karşılaşan Soyer, "Bizim atamamızı yaptığınız için çok teşekkür ederim. Yeni atandım. Atanamayan arkadaşlarımızın da bir an önce atanmalarını istiyorum. Bayağı bir fazla atama bekliyoruz. Çok mutluyum, herkes benim gibi mutlu olsun isterim. Cuma günü düğünüm var, gelmenizi isterim" deyince Bakan Avcı, "Biz bir gün sonrasını zor planlıyoruz, ama şimdiden tebrik ediyorum. Siz yine de düğün yeri ve tarihini bize bildirin de gelemesek de çiçeğimizi göndeririz" ifadelerini kullandı.
Bakan Avcı, daha sonra Aşağı Söğütönü mahallesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Camii'nde cuma namazını kılmak üzere esnaf ziyaretine son verdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...