Davutoğlu'ndan Diyarbakır'daki patlama ile ilgili açıklama

Davutoğlu'ndan Diyarbakır'daki patlama ile ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu: "Buradan bütün Türkiye'ye özellikle de Diyarbakır'lı kardeşlerime sesleniyorum: Lütfen provokasyonlara karşı uyanık olalım"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, patlamaya ilişkin, "Bu meselenin arkasında ne varsa; trafo patlaması mı bir suikast mi herhangi bir provokasyon mu bunu tetkik edeceğiz, gerekli sonucu en kısa zamanda elde edeceğiz." şeklinde konuştu.

"HDP'ye geçmişte yapılan bazı saldırıları, Adana'da, Mersin'de nasıl faili bulmuşsak; - bunun bir saldırı mı, kaza mı olduğu belli değil ama - ne varsa arkasında çıkaracağız, hesabını da sorarız" diyen Davutoğlu, "Ben Başbakan olarak, AK Parti'ye yapılan saldırıyı nasıl en sert şekilde karşılarsam; MHP'ye, CHP'ye, HDP'ye, HÜDAPAR'a yapılan saldırıyı da kınar, onun için de gerekli tedbiri alırız." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, "Vali beyle biraz önce konuştum, gerekli talimatları verdim. Buradan bütün Türkiye'ye özellikle de Diyarbakır'lı kardeşlerime sesleniyorum: Lütfen istismarlara, provokasyonlara karşı uyanık olalım. Bu konuyu hiç kimse provoke etmemeli" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...