VBS - E Okul veli giriş sistemi karne notu hesapla (Takdir Teşekkür Hesaplama)

VBS - E Okul veli giriş sistemi karne notu hesapla (Takdir Teşekkür Hesaplama)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. E okul vbs giriş sistemi ile takdir teşekkür hesaplayabilirsiniz. E OKUL Veli Giriş için tıklayınız - MEB

Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. E okul vbs giriş sistemi ile takdir teşekkür hesaplayabilirsiniz. E OKUL Veli Giriş için tıklayınız - MEB... E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ve E-Okul girişi sistem işleyişi, özellikleri ve detayları haberimizin içinde ...E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak karne notlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Karne notu hesaplama, devamsızlık bilgileri öğrenme için haberimizdeki linke tıkalyınız...


E-Okul VBS (Masaüstü Girişi) nbsp;İçin Tıklayın


E-Okul VBS (Mobil Girişi) nbsp;İçin Tıklayın


E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?
VBS - E Okul veli giriş sistemi karne notu hesapla (Takdir Teşekkür Hesaplama)



E-Okul veli bilgilendirme sistemine girdiğinizde karşınıza ilk olarak bir sayfa gelecektir. Bu sayfada ilk olarak resimde verilen sayıları doğru bir şekilde kodlamanız gerekmektedir. Daha sonra öğrenci TC kimlik numarasını girmelisiniz. Son olarak da öğrenci okul numarasını girdikten sonra tamam butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra açılmış olan sayfadan öğrenci fotoğrafı ile birlikte bazı bilgileri girerek E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapabilirsiniz. E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaptıktan sonra öğrencinin okulla ilgili tüm bilgilerine ulaşabilir okul ve öğrenci ile ilgili tüm gelişmeleri takip altına alabilirsiniz.


TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPALAMA İÇİN TIKLA - MEB nbsp;


MEB uygulamalarından e okul takdir teşekkür hesaplama işlemleri internetten onnline olarak yapılmaktadır. MEB e okul takdir teşekkür hesaplama detayları ve online e okul öğrenci girişi için yazının devamını okuyabilirsiniz.


MEB E Okul Takdir Teşekkür Hesaplama


E okul takdir teşekkür hesaplama için ilk olarak e okul sistemine giriş yapılması gerekmektedir. Öğrencilerin T.C. kimlik numarası ve okul numara ile giriş yapabileceği e okuldan ders notlarına erişim sağlanması gerekmektedir. Ders notlarının tümü açıklandıktan sonra tüm derslerdeki notların ortalamasının alınması gerekmektedir. Ortalaması alınan ders notu 85 üzerindeyse takdir, 80 ile 85 arasındaysa teşekkür almaya hak kazanacaktır. MEB e okul takdir teşekkür hesaplama konusunda yapılacaklar bu kadar basittir. Siz de e okul takdir teşekkür hesaplama için ders notları üzerinden ortalama almanı yeterli olacaktır.
VBS - E Okul veli giriş sistemi karne notu hesapla (Takdir Teşekkür Hesaplama)



Belirtilen işlemlerde ders notlarının kesinleşmiş olması önemlidir. Bu bakımdan kesinleşmiş sonuçlar üzerinden takdir ve ya teşekkür alacağınızı hesaplamanız gerekir. Aksi halde yapacağınız yanlış bir tahmin ile birlikte hesaplamanız yanlış olacaktır. Bu konuya dikkat etmeniz ile birlikte yapacağınız takdir ve teşekkür hesaplamalarında doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Otomatik olarak e okul üzerinden hesaplama sistemi bulunmamaktadır.


VBS - E Okul veli giriş sistemi karne notu hesapla (Takdir Teşekkür Hesaplama)

e-okul veli bilgilendirme sisteminde dönem dönem kesintiler oluşsa da bu kesintiler anlık oluyor. Öğrencilerin bu durumda kaygılanmasına gerek yok, çünkü Milli Eğitim bakanlığı teknoloji birimi yetkilileri an be an durumun farkındalar. Çok vahim bir durum olmadığı sürece, örneğin sunucunun çökmesi gibi , aksaklık en kısa sürede giderilir. Sizler de e okul veli bilgilendirme sistemine rahatlıkla girebilirsiniz. MEB E okul Milli Eğitim Bakanlığı, e okul veli bilgilendirme sistemi öğrenciler bazen e-okul'a giremediklerini düşünüyorlar. Öğrencilerimizin aşağıdaki uyarılara dikkat etmelerini öneriyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...