CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçtiler!

/ Kaynak: İHA
CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçtiler!

Politika Haberleri  / İHA

Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Şuayip Kardeşler partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

80 ilde olduğu Adana'da da, Yüreğir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da video konferans yoluyla katıldığı sandık görevlileri eğitim toplantısının ardından Meclis Üyesi Şuayip Kardeşler'e parti rozeti takıldı.
Rozeti AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni tarafından takılan Meclis Üyesi Şuayip Kardeşler, "Ben Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi'nde 25 yıl muhtarlık yaptım. AK Parti kurulduğu günden 2014 yılına kadar da çeşitli kademelerinde görev aldım. Ancak 2014 Yerel Seçimleri'nde şahsi sebeplerden dolayı partimden ayrılmak zorunda kaldım.Halkımızın ve ülkemizin selametini, ülkemizin geleceğini bu partide gördüğüm için istifa ederek tekrar daha önce hizmet ettiğim partime döndüm. Allah yolumuzu açık etsin, kazamız mübarek olsun" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...