Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergin Ataman 2 yıl daha Galatasaray'da

Ergin Ataman 2 yıl daha Galatasaray'da

SPOR Haberleri

Galatasaray Yönetim Kurulu, erkek basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman ile 2 yıllığına yeniden anlaştı.

Galatasaray'da taraftarların günlerdir merakla beklediği "Ergin Ataman gidecek mi, kalacak mı?" sorusu bugün cevabını buldu... Dün başkan Dursun Özbek ve yönetici Can Topsakal ile yaptığı ilk görüşmede anlaşma sağlayamayan Ataman, bugün gerçekleşen ikinci zirvede "Kalıyorum" dedi.

ATAMAN 1 YILLIK SÖZLEŞMEYİ KABUL ETMEMİŞTİ
Yönetimin 1 yıllık sözleşme teklif ettiği Ataman, toplantının ardından, "Ben proje adamıyım. Bir yıllık sözleşme güvensizlik demektir" açıklama yapmıştı. Tecrübeli teknik adamla bugün tekrar bir araya gelen Özbek ve Topsakal, sözleşme süresini 2 yıla çıkarınca anlaşma sağlandı ve imzalar atıldı.

TOPSAKAL: OYUNCULAR ARTIK SORUN YAŞAMAYACAK
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal (solda), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergin Ataman ile devam etme kararını aldıklarını belirterek, "Hocamızın sözleşmesini iki yıl daha uzattık. İki yıl boyunca yapacağımız oluşumla ilgili görüştük. Fazla açılmadan şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız. Disiplinli bir bütçe olacak. Oyuncular bir daha sorun yaşamayacaklar. Geçen sezon yaşadığımız sorunlar bir daha olmayacak" diye konuştu.

ODEABANK ARTIK ERKEK TAKIMININ SPONSORU
Topsakal, yeni bir takım kuracaklarını dile getirerek, "Yeni sezonda iyi bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Erkek takımı için Odeabank ile sponsorluk anlaşması yaptık. Kadın takımımız için de yeni bir sponsorumuz olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

ATAMAN: ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ
Ergin Ataman da Galatasaray ile devam etme kararından dolayı mutluluk duyduğunu vurgulayarak, "Galatasaray'da hedefler bitmez. Yeniden zirveye, şampiyonluğa aday bir takım oluşturacağız. İyi bir sponsor ve daha rasyonel bir bütçeyle hareket edeceğiz" dedi.

"800 BİN EURO'DAN 500 BİN EURO'YA İNDİM"
Ataman, yıllık ücretinde indirime gittiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
"Geçmiş yıllarda aldığımdan daha düşük bir ücrete 'evet' dedim. nbsp; Yıllık 800 bin Euro olan ücretimi 500 bin Euro'ya indirdim. Bunu da Galatasaray için yaptım, her şey para değil. Taraftarının bana olan sevgisi ve yeni yönetimin de yaklaşımı bu kararı almamda etkili oldu. Bu sürede hiçbir kulüple de görüşmedim. Galatasaray için böyle bir jest yaptım. Benim sıkıntım projenin bir yıl olmasıyla alakalıydı. İsteğim 2 yıl olması yönündeydi. Şimdi 2 yıllık projeyle yeniden şampiyonluk kürsüsüne çıkacak bir takım kurmaya çalışacağız."

"SÖZLEŞMESİ SÜREN TEK OYUCU SİNAN GÜLER"
Tecrübeli başantrenör, sözleşmesi devam eden tek oyuncularının Sinan Güler olduğunu belirterek, "Opsiyonu olan birkaç oyuncumuz da var. Transfer çalışmalarına başlayacağız. Kafamızda şampiyonluk adayı bir takımın planı var" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...