Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tayfur Havutçu Süper Lig'e dönüyor

Tayfur Havutçu Süper Lig'e dönüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, Ankara'ya giderek Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile transfer görüşmesi yaptı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Tayfur Havutçu ile görüştü. Cavcav, Ankara'ya davet ettiği genç teknik adamla ofisinde bir araya geldi. Olumlu geçtiği bildirilen görüşmenin ardından Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ni gezen Havutçu, daha sonra İstanbul'a döndü.

Geçen hafta Ankara'ya gelen İskoç çalıştırıcı Stuart Baxter ile Tayfur Havutçu'nun isimleri, kırmızı-siyahlı kulübün önümüzdeki hafta yapacağı yönetim kurulu toplantısında değerlendirildikten sonra Gençlerbirliği'nin yeni sezonda emanet edileceği teknik direktör belirlenecek.

Futbolculuk yıllarında Fenerbahçe, Kocaelispor ve Beşiktaş takımlarında forma giyen Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı ekipte teknik direktör olarak da görev yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...