Dev finalin 11'leri belli oldu

/ Kaynak: İHA
Dev finalin 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Devler ligi finalinde bu akşam oynanacak Juventus-Barcelona maçı öncesi ilk 11'ler belli oldu.

İtalyan ekibi Juventus ile İspanyol devi Barcelona, bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak. Almanya'nın başkenti Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Dev mücadele öncesi her iki takımında ilk 11'leri belli oldu.


İki takımında sahaya çıkacağı 11'ler şöyle:
Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba - Vidal - Morata, Tevez
Barcelona: Ter Stegen - Dani Alves, Mascherano, Pique, Alba - Rakitic, Bosquets, Iniesta - Neymar, Suarez, Messi


ENRIQUE: "TARİH YAZMAK İSTİYORUZ"
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "İkimiz de finaldeyiz ve kulübümüz adına tarih yazmayı hedefliyoruz. Bu sezon ligi ve İspanya Kral Kupası'nı kazandık. Tek hedefimiz yarınki mücadeleyi de kazanarak sezonu 3 kupa ile kapatmak" dedi.


ALLEGRI: "BARCELONA'NIN DA ZAYIF YÖNLERİ VAR"
İtalyan ekibinin çalıştırıcısı Massimiliano Allegri de, Barcelona'ya karşı ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, "Rövanşı olmayan bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu yüzden fiziksel ve mental olarak hazır olmamız gerekiyor. Çok iyi bir rakiple karşılaşacağız ama her takımda olduğu gibi Barcelona'nın da bazı hataları ve zayıf yönleri var" şeklinde konuştu.


BARCELONA TAM KADRO
Sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Barcelona, Juventus ekibine karşı tam kadro sahada yer alacak. İtalyan ekibinde ise defans oyuncuları Giorgio Chiellini ve Martin Caceres, sakatlıkları sebebiyle Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek.


DÜDÜK CÜNEYT ÇAKIR'DA
Mücadeleyi UEFA kulüp organizasyonları finalinde ilk kez bir Türk hakem yönetecek. Cüneyt Çakır'ın düdük kalacağı karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise İsveç'ten Jonas Eriksson, ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...