Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koalisyon güçleri DAEŞ'i vurdu

Koalisyon güçleri DAEŞ'i vurdu

DÜNYA Haberleri

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları Halep'in kuzeyindeki DAEŞ'in merkezlerini bombaladı

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyindeki Soran nahiyesi ile Bile ve Dabık köyü çevresindeki terör örgütü DAEŞ'in merkezlerini bombaladığı bildirildi. Şam Cephesinin (Cephet'uş Şamiyye) Basın Sorumlusu Ebu Muhammed Nasır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde Soran nahiyesinin batısında muhaliflerle olan cephe hattındaki merkezleri ile Dabık köyü çevresindeki Medcin bölgesinde terör örgütü DAEŞ'in bulunduğu alanları bombaladığını söyledi.
Koalisyon güçlerinin hava saldırısında çok sayıda DAEŞ üyesinin öldüğünü belirten Nasır, "Savaş uçakları Soran'ın batısında DAEŞ'in muhaliflerle olan cephe hattını bombaladı. Bombardımanda onlarca DAEŞ üyesi öldü. Saldırı bölgesine çok sayıda ambulans sevk edildi. Koalisyon uçakları Bile köyü ile Dabık Mari arasındaki Medcin bölgesinde yer alan DAEŞ merkezlerine de saldırı düzenledi" dedi.
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının da gün içinde Halep'in kuzeyindeki Medcin bölgesinde muhaliflerin DAEŞ'le olan cephe hattına saldırdığına işaret eden Nasır, rejimin bir kaç günden bu yana Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin denetiminde olan bölgelere yoğun bir şekilde saldırdığına işaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...