Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Özür dileyecek biri varsa o da Demirtaş'tır!"

Erdoğan: Özür dileyecek biri varsa o da Demirtaş'tır!"

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır mitingi sırasında meydana gelen patlama ile ilgili Selahattin Demirtaş'a ulaşamadığını belirterek açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır mitingi sırasında meydana gelen patlama ile ilgili Selahattin Demirtaş'a ulaşamadığını belirterek, "Telefonuma çıkmıyor, niye çıkmıyorsun? Çık. Çünkü meydanlarda onlar istediği gibi söyleyecek biz onlara bir şey söylediğimiz zaman beyler rahatsız olacak. Ben insani görevimi yapayım dedim o kadar ve onu da yaptım. Cumhurbaşkanlığı makamından açıklama yapıldı, görevimi bitirdim" diye konuştu. Bu sözler üzerine bir açıklama yapan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, "Mesele ben değil mesele halktır. Hedef gösterdikleri için, bizi bu kadar düşmanca saldırının hedefi haline getirdikleri için halka karşı bir özür borçları var. Beni aramasınlar Türkiye halkından özür dilesinler" dedi.
Erdoğan, bu cevabın ardından Ağrı mitinginde Demirtaş'a şu karşılığı verdi: "Bana ulaşacağına Diyarbakır için özür dilesin demiş. Ben niye özür dileyeceğim. Özür dileyecek biri varsa sensin sen. 6-7-8 Ekim'de benim Kürt kardeşlerimi sokağa döken sensin. Ölen de Kürt kardeşlerimdi öldüren de Kürtlerdi. Bizim kitabımızda hiçbir zaman kan yoktur. 40 yıllık siyaset hayatımda kan yoktur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...