Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gignac, Aslan oluyor!

Gignac, Aslan oluyor!

SPOR Haberleri

Fransız basınının iddiasına göre sarı-kırmızılı yönetim bonservisi elinde olan yıldıza senelik 3 milyon avro önerdi

Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan Galatasaray, Marsilya'nın başarılı forveti Pierre Gignac'a kanca attı. Kulübüyle sözleşmesi sonra eren ve dolayısıyla bonservisi elinde olan Fransız golcü için Dinamo Moskova'nın teklifinin daha ciddi olduğu biliniyordu. Ancak nbsp;Rusya Ligi'nde Dinamo'nun Şampiyonlar Ligi vizesi alamaması sonrası Gignac, sarı-kırmızılı kulübe yaklaştı. Fransız medyası gelişmelerden sonra başarılı futbolcunun gitme ihtimalinin en yüksek olduğu takım olarak Galatasaray'ı işaret etti. Hatta iddiaları daha da büyüten ve Marsilya'ya yakınlığı ile bilinen Mediafoot OM, Andre-Pierre Gignac'ın pazartesi günü İstanbul'a sarı-kırmızılı yönetim ile görüşme yaptığını okuyucularına aktardı.
Zaman istedi ama
Galatasaray yönetiminin, Galatasaray'ın "hemen ön protokol imzalayalım" talebi sonrasında Gignac zaman istedi. Sarı-kırmızılı yönetim geçtiğimiz gün Fransız futbolcuyla tekrar bir görüşme gerçekleştirdi ve Şampiyonlar Ligi avantajının yanı sıra teklif edilen ücrete bir miktar zam yaptı. Bu görüşmeden sonra Fransız futbolcunun Galatasaray'a bir adım daha yaklaştığı öğrenildi. Aslan'ın Gignac için Marsilya'ya herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olması yönetimin avantajı olarak göze çarpıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Fransız golcüye yıllık 3 milyon avro ödenecek. Ayrıca sözleşmesinde başarı bonusları ve gol sayısı ile ilgili özel maddeler bulunacak. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Gignac'ın menajerinin Lyon ile görüşme yaptığı da ortaya çıktı. Ancak Fransız futbolcu ülke dışında oynamak istediği için Lyon'un teklifini kabul etmedi.
38 maçta nbsp;21 gol
2010 yılından bu yana Marsilya forması giyen 29 yaşındaki Gignac, bu sezon 38 maçta sahaya çıktı ve 21 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...