Trabzonspor'un önceliği orta saha! Alternatif De Jong

Trabzonspor'un önceliği orta saha! Alternatif  De Jong

SPOR Haberleri

Mbia'dan henüz net bir haber alamayan bordo-mavililer görüşmeler tıkanırsa Hollandalı yıldıza yönelecek.

Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ön liberoya kaliteli bir takviye talebi doğrultusunda Avrupa'nın önemli takımlarında sözleşmesi biten futbolcularını takibe alan Trabzonspor, Sevilla'nın Kamerunlu futbolcusu Stephane Mbia'dan net bir cevap alamadı. Bu transferin olmama ihtimaline karşılık alternatif arayışlarına başlayan bordo-mavililer daha önce de gündeme gelen Nigel De Jong'la yeniden dirsek temasına geçme kararı aldı. Trabzonspor Yönetimi, Milan'la sözleşmesi sona eren De Jong ile daha önce görüşmüş ve prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak daha sonra Mbia ön plana çıkmış ve özel uçakla Trabzon'a getirilmişti.
Trabzon pusuya yattı
Stephane Mbia'nın gelmeme ihtimalinin artık çok yükselmesiyle birlikte yönetim yeniden yönünü Nigel De Jong'a çevirdi. Bu futbolcunun menajeriyle yeniden görüşmelere başlandı. De Jong'un da Avrupa'nın önemli takımlarından teklifler aldığı ve bu nedenle bordo-mavilerin teklifini en sona sakladığı kaydedildi. Trabzonspor kurmaylarının ise bu futbolcu için yıllık 2.5 milyon avro gibi bir rakama çıkmayı göze aldığına işaret edildi. Nigel De Jong'da da bir sorun çıkması halinde diğer alternatiflerin gündeme getirileceği vurgulandı.
Guidetti iddiası
İngiliz basını, Trabzonspor'un Celtic'ten ayrılan 23 yaşındaki John Guidetti için en avantajlı takım olduğunu yazdı. Feyenoord ve Marsilya'nın da İsveçli golcüyü istediği ama Türk ekibinin önerdiği rakama iki takımın da çıkmadığı bildirildi. nbsp;





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...