Barcelona İspanya'da manşetlerde

/ Kaynak: DHA
Barcelona İspanya'da manşetlerde

SPOR Haberleri  / DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kupanın sahibi olan Katalanlar sabahlara kadar eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardılar.

Barcelona ile Juventus arasında Almanya'nın başkenti Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kupanın sahibi olan Katalanlar sabahlara kadar eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardılar.İspanya'da La liga ve Kral Kupası'ndan sonra bu kez de Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Barcelona'da coşku doruk noktasında. Karşılaşmada İtalyan ekibi Juventus'u Rakitic, Suarez ve Neymar'ın golleriyle 3-1 mağlup eden Barcelona'nın bu zaferi ülke basınında da büyük manşetlerle ön plana çıktı.


Marca gazetesi, "Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona Cumhuriyeti" başlığını atarak, 10 yılda 4 kez bu kupayı müzesine götüren Barcelona'nın, Avrupa'nın en büyüğü olduğunu savundu.


As Gazetesi, "Dream Team kendisini yeniledi" manşetini kullanarak İtalyanların, Pogba'nın pozisyonuna yaptığı itirazın fayda etmediğini savundu.


Sport gazetesi de, "Üç kupalı Barsa" başlığını attı. Gazete futbol dünyasının tüm zamanların en iyi Barcelona'sını izlemeye başladığını savundu.


La vanguardia gazetesi ise, "Şampiyonluk podyumların kralı Barcelona" manşetini kullanarak 3'de 3 yapan bu takımın yanına yaklaşacak bir başka takım olmadığına dikkat çekti.
nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...