Atatürk Havalimanı'nda oy verme işlemi sürüyor

/ Kaynak: AA
Atatürk Havalimanı'nda oy verme işlemi sürüyor

Politika Haberleri  / AA

25. dönem milletvekili seçimi için Atatürk Havalimanı'ndaki oy verme işlemleri devam ediyor.

Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali geliş ve gidiş katında kurulan 12 sandıkta, oy veriyor.

Pasaportlarını ve kimliklerini sandık görevlilerine gösteren vatandaşlar, kabinde oy verme işlemlerini tamamlamalarının ardından oylarının bulunduğu zarfları sandığa atıyor.

İsveç'ten gelen Veli Adil Sarı, ilk kez Türkiye'de oy kullandığını belirterek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. Sarı, istikrarın daha da büyüyeceği bir Türkiye için oy verdiğini ifade ederek, "İstikrarı destekliyoruz. Umarım güzel bir seçim olur. Hak eden kazansın" dedi.

Yurt dışından gelen Kerem Yörük ise bu seçimde hayırlı sonuçlar çıkacağına çok inandığını söyledi. Yörük, Türkiye'nin çıkarlarını korumak adına en iyi partiye oyunu verdiğini belirtti.

Berlin'de yaşayan İsmail Sadri Becerik ise eşiyle oy kullandıkları için mutlu oldukları ifade etti. Becerik, seçimlerin millete hayırlı olmasını dileyerek, "Ben 71 yaşındayım. 20 yaşından itibaren düşünürseniz, 50 senede gördüğüm en farklı seçim bu. Propagandasından sandıklara kadar hepsi farklıydı" dedi. Bergüzar Becerik de seçimlerin tüm vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.

Yurt dışındaki seçmenler, Atatürk Havalimanı'nın da dahil olduğu 33 gümrük kapısında saat 17.00'ye kadar oy verebilecek.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...