Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar'da seçim gerginliği

Afyonkarahisar'da seçim gerginliği

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'da oy kullanma işleminin yapıldığı bir okulda, bir seçmenle partili sandık görevlileri arasında çıkan tartışma sonucu kovalamaca yaşandı.

Kent merkezindeki Selçuklu İlkokulu'nda yaşanan olayda, iddialara göre ismi henüz belirlenemeyen bir kadın, oy kullandığı esnada içeride bulunan siyasi partilerin sandık görevlileri ile tartıştı. Daha sonra bina dışına çıkan kadın, aralarında MHP Afyonkarahisar milletvekili adayı Fatih Çetinkaya'nın da bulunduğu bir grupla tartıştı. İddiaya göre kadın, MHP İl Başkanı Raşit Demirel'e hakaret etti. Amatör bir kameraya yansıyan görüntülerde, olayın ardından grup üyeleri kadını okul bahçesinde kovaladı. Görevli polislere haber verilmesi üzerine ekipler olaya müdahale ederek okulun arka tarafına kaçan kadını grup üyelerinin elinden kurtardı. Araya giren MHP'li parti yöneticileri olayın daha fazla büyümesini önledi. Olayda ayrıca grup üyeleri, yaşananları görüntüleyen ve yerel bir gazetede çalıştığı öğrenilen kişiye de tepki gösterdi.


Diğer yandan, bilgisine başvurulan MHP İl Başkanı Raşit Demirel ise olayda kendisinin mağdur olduğunu kaydederek, haksızlığa uğradıklarını savundu. nbsp;

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...