Orta Doğu'nun 'En Lüks Oteli' Bodrum'da

Orta Doğu'nun 'En Lüks Oteli' Bodrum'da

Ekonomi Haberleri

Bodrum Yalıkavak'ta bölgenin tek mega/giga yat marinası olan Palmalife Marina'daki Palmalifa Marina Hotel, 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi

Palmali Grup tarafından 2011 yılında satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum Yalıkavak'ta bölgenin tek mega/giga yat marinası olan Palmalife Marina'daki Palmalifa Marina Hotel, 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi. 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmaya katılan Palmalife Marina Hotel, kendisine ait özel koyu, kişiye özel esnek hizmet anlayışı ve 'beklenenden fazlasını sunma' yaklaşımının yanı sıra, modern mimarisi, tasarımı, peyzajı, 15 suiti, palmiyeler ve beyaz kumdan oluşan koya, geniş teraslardan direkt geçiş imkânı sağlayarak öne geçtiği belirtiliyor.
Türk müteahhitler kurumsallaşarak dünyaya açılıyor
Türkiye'nin küresel ölçeğe ulaşmış en büyük iş kolu olan taahhüt sektörü, üniversiteler ve sektör paydaşlarıyla yeni bir organizasyon kurdu. 1500'ü uluslararası iş yapan 200 bin şirketi bulan Türk inşaat sektörü, kurumsallaşarak büyümeyi hedefliyor. Önceki ay kurulan Gayrimenkul ve İnşaat İş Birliği Platformu (GİİP), önümüzdeki dönemde sadece kurumsallaşan şirketlerin ayakta kalabileceğini iddia ediyor. GİİP Genel Sekreteri Avukat Mehmet Ali Kandemir, "Mevcutta 800 bin olan ülkemizdeki şirket sayısını gelecek 10 yılda 350-400 bine kadar düşürebilecek bir süreç başladı. Bugün 200 bin civarında olan şirket sayısının 30 bine kadar düşeceği uzmanların ortak öngörüsüdür. Süreç sonunda şirketler örgütlenip güçlenecek" dedi. Sektör paydaşlarını platforma davet eden Kandemir, şirketlerin ölçek değiştireceğini, 10-15 yılın sonunda 5 bin civarında ulusal şirketin global piyasalarda boy gösterir hale geleceğini belirttiği konuşmasında, "Yurt dışına açılmalar arttıkça birleşmeler, devralmalar yoğunlaşacak. Vizyona sahip olanlar ayakta kalacak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...