MHP'de sessizlik

MHP'de sessizlik

GÜNDEM Haberleri

Seçimde oylarını artıran iki partiden biri olan MHP'de Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra partisinin genel merkezine geçti

Bahçeli seçim sonuçlarını MHP Genel Merkezi'nin ikinci katında bulunan odasından takip etti. Sonuçların açıklanması ile birlikte partililer genel merkezin önünde toplandı. Parti merkezinde seçim sonuçlarını partililerin izlemesi için iki dev ekran hazırlandı. nbsp; Seçimin üçüncü partisi MHP'de Genel Başkan Bahçeli sessiz kalmayı tercih etti. İlk açıklamayı ise Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural yaptı. AK Parti ile koalisyon ihtimalini konuşmak için çok erken olduğunu söyleyen Vural, "Parti olarak hedefimiz tek başımıza iktidardı. Bu sonuçlardan sonra genel merkezimizin değerlendirme yapması daha sağlıklı... Şu an benim koalisyon ile ilgi bir değerlendirme yapmam doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...