Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suud güçleri Husilerin askerî üssünü vurdu: 45 ölü

Suud güçleri Husilerin askerî üssünü vurdu: 45 ölü

DÜNYA Haberleri

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Sana'daki Jumaineh askeri karargâhına düzenledikleri saldırıda 20'si sivil, 45 kişi hayatını kaybetti

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Yemen'in başşehir Sana'daki Jumaineh askeri karargâhına düzenledikleri saldırıda ilk belirlemelere göre 20'si sivil, 45 kişi hayatını kaybetti. Saldırı, Şii Husi Ensarullah Hareketi ve devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih'e bağlı militanların Suudi Arabistan'a füze saldırısı düzenlediği iddiasının ardından geldi. Koalisyon güçleri, Husiler ve Salih'e bağlı militanlarının Hamis Muşeyt şehrine Scud füzesi fırlattığını iddiasını tekrarladı. BM'nin Cenevre'de 14 Haziran'da başlaması planlanan barış görüşmeleri için Husiler ile sürgündeki hükümet arasında mutabakat sağlamasının ardından yaşandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...