Bordo-Mavililer İtalya'dan müjdeli haber!

Bordo-Mavililer İtalya'dan müjdeli haber!

SPOR Haberleri

Kamerunlu oyuncu İnter'le anlaşamayınca rotasını tekrar Trabzonspor'a çevirdi. Artık imza çok yakın

Trabzon'a geçen hafta gelerek şehri gezen ancak devreye İnter'in girmesi üzerine transferi ertelenen Stephane Mbia, İtalyan kulübü ile anlaşamadı. İtalyanlar, Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncuya önerdiği yıllık 2.5 milyon avro ve 1 milyon avro imza parası seviyesine çıkmadılar. Böylelikle Mbia, Milano'dan anlaşamadan ayrıldı. Bazı Avrupa kulüplerinden de teklifler alan Kamerunlu futbolcunun Trabzonspor düzeyinde bir teklifle karşılaşma ihtimaline düşük gözle bakılıyor. Bu arada yerel basında Trabzonsporlu yetkililerin Mbia ve menajerinin Trabzon'a geliş biletlerini aldıkları iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcunun bugün veya yarın Trabzon'da olması bekleniyor.
Amrabat'ta sona doğru
Transfer listenin başındaki isimlerden Amrabat'ın transferinde de büyük aşama kaydedildi. Faslı yıldız ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Galatasaray'ın da bordo-mavililer'in 2.7 milyon avroluk teklifini kabul ettiği öğrenildi. nbsp;Süleyman Hurma'nın bizzat görüşerek ikna ettiği Amrabat'ın tatil dönüşü Trabzon'un yolunu tutması bekleniyor. Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran bir diğer isim olan Van der Vaart'a da teklif yapılarak beklemeye geçildi. Hollandalı yıldıza Katar ve ABD'den de teklifler olduğu öğrenilirken, Van der Vaart'ın Avrupa'da kalmak istemesi Trabzonspor'un elini güçlendirmiş durumda.
Oda krizi nbsp;
Trabzonspor'da Asbaşkan Ali Kemal Başaran'ın kullandığı odanın Sportif Direktör Süleyman Hurma'ya tahsis edilmesinin yöneticileri rahatsız ettiği ileri sürüldü. Tesislere geldiklerinde Asbaşkan Başaran'ın odasında çalışan yöneticilerin, isim tabelasının değiştiğini ve kapının kilitli olduğunu görünce şaşırdıkları ve durumu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na ilettikleri öğrenildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...