Üst üste gelen başarısızlıklar eleştiri oklarını Başkana çevirdi

Üst üste gelen başarısızlıklar eleştiri oklarını Başkana çevirdi

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım yaklaşık 17 yıldır oturduğu başkanlık koltuğunu 12. kez korumasına rağmen kendisine yönelik eleştirilerin artmasını engelleyemedi.

M.Emin ULUÇ
Sarı-lacivertliler çok iddialı başladıkları sezonda hem futbol hem de basketbolda hayal kırıklığı yaşayınca Aziz Yıldırım bir anda tepkilerin odak noktasında kaldı. Sezonun bitimiyle istifa eden Teknik Direktör İsmail Kartal, kaçan şampiyonluğu saha dışı olaylarına bağlayan açıklamalar yapmıştı. Trabzon'daki kurşunlama olayının takımın kimyasını bozduğu söyleyen Kartal, bunun dışında, "Yalnız bırakıldıklarını, transfer taleplerinin karşılanmadığını, paralarını düzenli alamadıklarını" belirterek yönetime göndermede bulunmuştu.
Sezon sonunu bekleyemedi
Basketbolda da benzer bir durum yaşandı. THY Avrupa Ligi'nde Final-Four oynayan Fenerbahçe Ülker, basketbol ligi play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya elendi ve ortalık karıştı. Bu sefer Aziz Yıldırım'ı eleştiren isim Murat Ülker oldu. Sarı-lacivertlilerin potadaki ortağı, Yıldırım'ın zamanlama hatasının takımı şampiyonluktan ettiğini ima etti. Murat Ülker sosyal medyadaki hesabından "Bunu bekliyordum. İki yıldır bilinenin zamansız açıklanması" ifadesiyle Yıldırım'a göndermede bulundu. Hatırlanacağı üzere Başkan Aziz Yıldırım'ın genel kurulda Ülker'in basketboldan çekildiğini duyurmuştu. Murat Ülker de bu açıklamanın takımın motivasyonunu bozduğunu üstü kapalı bir şekilde ifade etmiş oldu. Özetle hem futbolda hem de basketbolda yaşanan hezimetlerin ardından fatura Başkan Yıldırım'a çıktı.


KİMSEYE TAVİZ YOK
Bu hafta itibarıyla sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturacak olan Fenerbahçe Yönetimi, kimseye taviz vermeme kararı aldı. Mert, Emre ve Egemen'le görüşme kararı alan sarı-lacivertlilerde pazarlıkları yeniden yönetime dönen Ali Yıldırım gerçekleştirecek. Fenerbahçe'nin yıllık 2 milyon avro kazanan Emre ile 1 milyon 750 bin alan Egemen'e 1.5 milyon avro teklif edeceği, Mert Günok'a da 1,2 milyon avro sunulacağı belirtildi. Masada kimseye taviz verilmeyeceği öne sürüldü.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...