Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karakartal'da 100. Yıl ruhu!

Karakartal'da 100. Yıl ruhu!

SPOR Haberleri

Yeni teknik adam arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, ilk olarak yardımcı antrenörünü belirledi.

Beşiktaş'ta teknik direktörden önce, yardımcı antrenör belli oldu. Futbol Komitesi gelecek sezon öncesi takımın başına geçecek teknik direktörün ekibine 2002-2003 sezonunda kazanılan 100. yıl şampiyonluğunda forma giyen Tamer Tuna'yı getirecek.Futbol komitesi geçen sezon Sivasspor'da Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Tamer Tuna'yı yeni teknik adamın ekibine dahil etmeyi planlıyor.


Futbol Komitesi gelecek sezon öncesi takımın başına geçecek teknik direktörün ekibine 2002-2003 sezonunda kazanılan 100. yıl şampiyonluğunda forma giyen Tamer Tuna'yı getirecek. Şenol Güneş, Mustafa Denizli veya yabancı bir teknik adam ile anlaşması beklenen futbol komitesi, imza atacağı teknik direktörün ekibinde Tamer Tuna'nın da olmasını talep edecek.


Futbola Galatasaray altyapısında başlayan 38 yaşındaki antrenör, aktif futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, ve Gaziantepspor gibi Süper Lig takımlarında forma giydi. 2010 yılında Çanakkale Dardanelspor'da futbolu bırakan Tuna, teknik adamlığa Dardanelspor'un 13 yaş altın takımını çalıştırarak başladı. 2013 yılında Çanakkale Dardanelspor'da teknik direktörlük yapan Tamer Tuna, son iki sezonda Sergen Yalçın'ın yardımcısı olarak Gaziantepspor ve Sivasspor'da görev yaptı.


Beşiktaş yönetimi, takımın başına getireceği teknik adamın ekibine bir yerli yardımcı antrenörü eklemeyi geçen sezonda istemiş ancak Slaven Bilic kabul etmemişti.


"EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM"
Beşiktaş teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak göreve başlayacak Tamer Tuna, NTV Spor'a konuştu. Tamer Tuna, yeni sezonda siyah beyazlı takımda görev yapacağını doğrularken, "Beşiktaş yönetiminin teklifi kabul ettim" dedi.


Beşiktaş futbol komitesinin, yeni teknik direktörün ekibine dahil etmek için belirlediği yardımcı antrenör Tamer Tuna, yeniden siyah beyazlı takımda görev yapacağı için heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. NTV Spor'a konuşan Tamer Tuna, yeni teknik adamın belirlenmesinin ardından göreve başlayacağını ifade etti.


Sivasspor ile sözleşmesi biten 38 yaşındaki antrenör, kendisine güvenen siyah beyazlı yönetime teşekkür etti. Henüz yeni teknik adamın belli olmadığının altını çizen Tamer Tuna, "Teknik direktörümüz ile birlikte en iyisini yapmaya çalışacağız. Şu anda takımın başına getirilecek ismi ben de bilmiyorum. Son iki yıldır Süper Lig'de görev yapıyorum. Daha önce altyapılarda görev aldım. Beşiktaş'ta da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" şekliden konuştu.


ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...