Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasta yakını önce doktoru sonra da polisi bıçakladı

/ Kaynak: İHA
Hasta yakını önce doktoru sonra da polisi bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te bir hastanenin acil servisinde görevli doktor, hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğradı. Zanlı müdahaleye gelen polislere de saldırdı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisinde görevli doktor, bir hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğradı. Şahıs kendisini gözaltına almaya çalışan polislere de saldırdı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil servisinde görevli Dr. Mete Nail Çimen, öğle saatlerinde bir hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğradı. Resul Ö.'nün (32) evde baygınlık geçiren kız kardeşini hastaneye getirdiği, doktorun hastayı ayıltmak için burnuna alkollü pamuk tuttuğu, alkolün hastanın gözüne kaçtığı ve gözde meydana gelen tahriş nedeniyle olayın yaşandığı iddia edildi. Doktor bıçaklı saldırgan Resul Ö.'den güvenlik görevlilerinin yardımıyla kaçarak kurtulurken, şahıs olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Şahsın gözaltına alınmaya çalışıldığı sırada polise ve güvenlik görevlilerine de bıçak çektiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...