Ünal Aysal'ın en acı görevi!

/ Kaynak: DHA
Ünal Aysal'ın en acı görevi!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın 95 yaşında vefat eden annesi Muazzez Aysal, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde toprağa verildi.

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Aysal ailesine ait Ma Beach Otel'de kalan Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ın annesi Muazzez Aysal, 4 gün önce vefat etti. Yaşlılık nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Muazzez Aysal'ın cenazesi vasiyetine uyularak 1 gün kaldığı otelde bekletildi, ardından Anadolu Hastanesi morguna konuldu. Muazzez Aysal için bugün Kemer Huzur Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, diğer protokol üyeleri ve yakınları Ünal Aysal'a başsağlığı diledi. Cenazeye Ünal Aysal Anadolu Lisesi'nden öğrenci ve öğretmenler de katıldı. Muazzez Aysal'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından İlçe Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

'KISMET OLURSA BEN DE BURADA YATACAĞIM'
Törenin ardından konuşan Ünal Aysal, annesinin her yaz Kemer'e gelip 6 ay kaldığını söyledi. Aysal, şöyle devam etti:
"Uzun güzel bir hayat geçirdi. O bakımdan tek tesellimiz bu. Ama zamanla yarışmak en zor şey, en zor yarış. Her zaman geride kalıyoruz. Bu yarışı kazanma şansımız yok. Annem de bu yarışı bir şekilde kaybetti. Kemer çok güzel bir belde ve insanlarını çok sevdiğimiz bir belde. Bu bakımdan annem özellikle burada defnedilmek istedi. Aile mezarlığımızı da burada kurmuştuk seneler önce. Babam da burada, yeğenim de burada yatıyor. İleride herhalde kısmet olursa ben de burada yatacağım. Gönül bağıyla bağlı olduğumuz bir yer Kemer." nbsp;

"ADINA HUZUREVİ YAPTIRACAĞIM"
Vasiyeti üzerine annesi adına bir huzurevi yaptırmak istediğini kaydeden Ünal Aysal, "Şu andaki ilk görevim derhal uygun bir yer bulup, belediyelerle temasa geçip, bölgede bir huzurevi kurmak. İnşallah nasip olur, önümüzdeki dönemde süratle annemin bu isteğini gerçekleştirebilirim" diye konuştu.

'ANNEMİZE SON GÖREVİMİ YAPMAK İÇİN GELDİM'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de, "Muazzez annemize son görevimi yapmak üzere geldim. Kendisini çok eskiden beri tanıyordum. Her yıl Antalya'da otelde kalıyordu. Her yaz 6 ayı beraber geçiriyorduk. Vefatını öğrenince çok üzüldüm. Onun için geldim. Kendisine rahmet diliyorum. Acılı ailesine de sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.
Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül, "Böylesine önemli bir evlat yetiştirmiş Ünal Aysal başkanımızın annesi. Ben de kendisiyle telefonda konuşuyordum. 95 yaşında hakka yürüdü mekanı cennet olsun" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...