Putin Erdoğan'ı arayınca çıldırdılar

/ Kaynak: AA
Putin Erdoğan'ı arayınca çıldırdılar

Politika Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan,ile Putin arasındaki telefon görüşmesi muhalefeti çıldırttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla yaptığı görüşmede, Putin, "Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının hayırlı olması" temennisinde bulundu.

Gürsel Tekin'den tepki

CHP Genel Sekreteri Gürsel, "Putin bile farkında ki Sayın Erdoğan kendini Cumhurbaşkanı olarak değil, AKP Genel Başkanı olarak görüyor" iddiasında bulundu.

Oktay Vural çıldırdı: Biri Putin'e hatırlatsın

MHP Milletvekili Oktay Vural, Putin'in Erdoğan'ı arayarak seçim sonuçlarından dolayı tebrik etmesini, "Tam bir gaflettir. Birisi Türkiye'nin başkanlık sistemiyle değil; parlamenter sistemle yönetildiğini Putin'e hatırlatsın. Ayrıca tebrik etmek yerine, geçmiş olsun demesi gerekirdi" dedi.

Bakü'de görüşecekler

Erdoğan ile Putin'in telefon görüşmesinde ayrıca, 13 Haziran Cumartesi günü 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenini müteakiben, Bakü'de bir araya gelme konusunda mutabık kaldığı bildirildi.

İki liderin, Bakü'de ikili ilişkiler de dahil bazı konuları ele alması bekleniyor.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...