Muharrem İnce hesaplar yapıyor

Muharrem İnce hesaplar yapıyor

Politika Haberleri

Başkentte sorulan her seçim sonrası başlayan "olağanüstü kurultay" tartışmalarının CHP cephesinde yeniden alevlenip alevlenmeyeceği merak ediliyor

Haber Merkezi Ankara
Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleriyle birlikte CHP'nin başına geldiği günden bu yana 6 kez seçim kaybetmiş oldu. 34'üncü olağan kurultayını 17 Temmuz 2012'de yapan ve parti tüzüğü gereği iki yılda bir toplanması gereken kurultayı geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle erteleyen CHP'nin Ağustos-Eylül aylarında 35. Olağan Kurultayına gitmesi bekleniyor. nbsp;Diğer taraftan Eylül 2014'te olağanüstü kurultayda Kılıçdaroğlu'na rakip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin başkanlık için tekrar yarışa gireceği konuşuluyor. 7 Haziran seçimlerinde Yalova'dan yine seçilerek meclisteki yerini alan İnce'nin kurultayda anahtar listesinde yer alan Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de parlamentoya girmeye hak kazandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...