G.Saray Gignac'da Türk takımlarının yaşadığı klasik hastalığa yakalandı

G.Saray Gignac'da Türk takımlarının yaşadığı klasik hastalığa yakalandı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı yönetim her konuda anlaşmaya vardığı Fransız golcünün nişanlısından onay bekliyor

Transfer çalışmalarında düğmeye basan G.Saray önceliği forvete vermişti. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz hafta İstanbul'a getirdiği Marsilya'nın başarılı forveti Pierre Gignac ile tüm konularda anlaşma sağladı. Fransız oyuncuya 3 yıllık sözleşme öneren Cimbom, imza parası konusunda da "tamam" dedi. Böylelikle sarı-kırmızılılar, Pierre Gignac'a yıllık 3 milyon avro ve bonservisi elinde olduğu için 1 milyon avro da verecek. Bu şartlara sıcak yaklaşan Fransız futbolcu, Galatasaray yönetiminden 1-2 gün süre istedi. Gignac'ın nişanlısına danışıp fikrini aldıktan sonra sarı-kırmızılı kulübe net cevap verecek. Böylece Galatasaray her konuda Gignac ile anlaşsa bile Türk takımlarının sık sık yaşadığı klasik "yenge sendromu"na yakalandı. Şimdi yönetim Gignac'ın nişanlısından gelecek olumlu cevaba kilitlendi.
Zambrano'da işlem tamam
Bu arada geçtiğimiz günlerde G.Saraylı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve twitter hesabı üzerinden bu ilgiye teşekkür edip "Belki gelecekte görüşebiliriz" sözlerini kullanan 25 yaşındaki Eintrach Frankfurt'un stoperi Carlos Zambrano'nun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi. Eintrach Frankfurt'un menajeri Bruno Hübner, "Carlos, herkesle iyi geçinen bir insan. Ona bir adım atana o da aynı karşılığı verir. İnsanları hep memnun etmek ister" ifadelerini kullanarak, transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu gözler önüne serdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...