Menajer oyunu!

Menajer oyunu!

SPOR Haberleri

Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, "Görüşmeler çok olumlu geçti. Sadece peşinatta sıkıntı vardı ancak menajeri devreye girip işi kızıştırmak istedi" dedi

Yeni sezonda önemli transferler yapmayı planlayan Trabzonspor'un gündeminin ilk sırasında Sevilla'nın ön liberosu Stephane Mbia var. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da Mbia ile görüşen ancak Kamerunlu futbolcuyu ikna edemeyen bordo-mavililer, bu transferi sonuçlandıramamanın sıkıntısını yaşıyor. Başkan Yardımcısı Ali Uzunay oyuncunun tam bir profesyonel olduğunu belirterek, "Tesisleri görmek amacı ile Trabzon'a geldi ve oyuncu ile görüşmelerimiz gayet olumlu geçti. Hatta ödeme şartlarını bile görüştük. Transfer parasını taksitler halinde ödemeyi teklif ettik. Kendisi peşin parayı biraz daha yüksek tutmak istedi. Trabzon'dan ayrılmasının ardından menajeri devreye girdi ve işi kızıştırmak için bütün yolları deniyor" ifadelerini kullandı. Uzunay, "Mbia, Trabzonspor haricinde oyuncu birkaç takımla daha görüşmeler yaptı. Haber bekliyoruz. Bizim için illa olacak diye de bir kaide yok. Mbia'nın alternatifleri de bizim listemizde mevcut ve bu oyuncular ile de görüşmelerimizi yaptık" dedi.
Teixiera'da bir adım önde
Trabzonspor transferdeki bir diğer hedefi Dinamo Moskovalı Douglas Franco Teixiera yarışında öne geçti. Alman basınında yer alan iddiaya göre Köln'ün de talip olduğu başarılı stoper için Trabzonspor, Alman ekibinden 1 milyon avro daha fazla veriyor. 9 milyon avro civarında bir bonservis bedeli biçilen Brezilya asıllı Hollandalı savunmacının ise bir karar vermediği vurgulandı. Köln kulüp müdürü Jörg Schmadtke'nin Rusya'ya giderek öncelikli olarak Moskova ile görüşeceği belirtildi. Douglas geçen sezon mavi-beyazlı ekiple 33 maça çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...