Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmaniye'de çatışma çıktı, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: DHA
Osmaniye'de çatışma çıktı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Osmaniye'de iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 27 yaşındaki Yaşar Uzlar hayatını kaybetti. Kavgada 3 kişi de yaralandı.

Dün öğle saatlerinde hurda yüklü at arabasıyla D400 Karayolu'nda giden Yaşar Uzlar, iddiaya göre Akyar Köyü kavşağına geldiğinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle arabadaki demir hurdaların bazıları, ışıkta bekleyen iş adamı 37 yaşındaki Yıldırım P.'nin 01 CHH 21 plakalı otomobilin üzerine düştü. Bunun üzerine Yıldırım P. ile Yaşar Uzlar arasında tartışma çıktı. Tartışmaya P.'nin arkadaşı 39 yaşındaki Saim Ü. ile Uzlar'ın ağabeyi Serdar'ın karışmasıyla birlikte kavga çıktı. Kavga sırasında göğsüne, boynuna ve koluna aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Saim Ü., tabancayla Yaşar ve Serdar Uzlar kardeşlere ateş etti. nbsp;
Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Bıçaklanarak yaralanan Yıldırım P., Saim Ü. ile tabancayla göğsünden vurulan Yaşar Uzlar ve ayaklarından vurulan Serdar Uzlar Özel Yeni Hayat Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Yaşar Uzlar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...