'Millet koalisyonu emretmiştir'

/ Kaynak: DHA
'Millet koalisyonu emretmiştir'

Politika Haberleri  / DHA

Hüsnü Bozkurt, seçimin mağlubunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti olduğunu söyledi.

CHP'den milletvekili seçilen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Mustafa Hüznü Bozkurt, bugün parti binasında basın toplantısı düzenleyip, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Halkın iktidar partisini reddedip, koalisyon kurulması yönünde tercihini kullandığını belirten Hüsnü Bozkurt, seçimin mağlubunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olduğunu öne sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Bozkurt şöyle dedi:

'Sayın Cumhurbaşkanımız o milletin birliğini temsil etme görevi tercih etmemiştir. Çünkü milletin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanı bir parti için meydanlarda miting yapmaz ama yapmıştır ve mağlup olmuştur. Cumhurbaşkanı şu an dan itibaren boşluktadır.

Erken seçimi tavsiye etmediğini dile getiren Bozkurt, 'Cumhuriyet Halk Partisi olarak erken seçimden en ufak bir çekincemiz yoktur. Ama bu erken seçimi isteyen, toplumdan öyle bir şamar yer ki, gittiğiyle geri dönemez. Çünkü millet, bir koalisyonu emretmiştir ve onun gereği yerine getirilecektir.'

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...