Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'de korkunç kaza, otomobil çarptığı motosikletli çift öldü

/ Kaynak: DHA
Denizli'de korkunç kaza, otomobil çarptığı motosikletli çift öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Denizli'de tarlalarına giden çiftçi Mehmet Açıkkol ve eşi Halime Açıkkol'un üzerinde bulunduğu motosiklete, otomobil çarptı. Feci kazada ikisi de öldü.

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde, tarlalarına giden çiftçi 51 yaşındaki Mehmet Açıkkol ve eşi 46 yaşındaki Halime Açıkkol'un üzerinde bulunduğu motosiklete, otomobil çarptı. Yola savrulan Mehmet Açıkkol ile eşi Halime Açıkkol, kazada öldü. Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, Yatağan Mahallesi ile Karahöyük Mahallesi arasındaki yolda meydana geldi. Çiftçilik yapan Mehmet Açıkkol ile eşi Halime Açıkkol, Kuyucak Mahallesi'nden tarlalarına gitmek üzere plakasız motosikletle yola çıktı. İddiaya göre, karayolu üzerindeki sapaktan toprak yola girmeye çalışan ve sola ani bir manevra yapan Açıkkol'un yönetimindeki motosiklete, arkadan gelen Galip Kaya'nın kullandığı 20 VD 977 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan 4 çocuklu Açıkkol çifti, kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine yola gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, motosikletteki çiftin kaza yerinde öldüğü belirtildi. Kazada hafif yaralanan otomobil sürücü Kaya, tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Açıkkol çiftinin cesetleri otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Açıkkol çiftinin Kuyucak Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...