Melih Gökçek: 'Başbakan'la görüşmedim'

Melih Gökçek: 'Başbakan'la görüşmedim'

GÜNDEM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Merkez çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la arasında yaşanan gerginliğin hatırlatılması üzerine, "Herkesle görüştüm, Başbakanla görüşmedim. Twittter'a bakın başkalarına yanıttı, Arınç'a değil" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Merkez çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile arasında seçimlerden önce yaşanan gerginliğin hatırlatılması üzerine, "Genel merkezde herkesle görüştüm. Başbakanla görüşmedim. Twitter'a bakın, başkalarına yanıttı, Arınç'a değil. Haberi yazmışsınız ama doğru değil" dedi.

Gökçek, AK Parti'nin 7 Haziran genel seçimlerinde aldığı oy oranını da değerlendirerek, "Milletimizin takdiri. Güneydoğu'da demokratik seçim yapılmadı, baskı seçimi yapıldı. Adam geliyor toplu olarak oy atıyor (HDP'li), kimsenin gıkı çıkmıyor. Şimdi bu demokrasi mi? Hilenin daniskası var. Demokratik bir seçim olmadı, demokratik seçim olmayınca demokratik sonuç olmaz. AK Parti'nin oyu kesinlikle yüzde 41 değil, yüzde 46'larda yüzdüğüne adım gibi eminim" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...