Survivor All Star Sms Sıralaması - Survivor bu hafta KİM ELENDİ

Survivor All Star Sms Sıralaması - Survivor bu hafta KİM ELENDİ

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Accun.com Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde Anıl Tetik elendi. Anıl Tetik Kimdir?

Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde Anıl'ın ismi çıktı. Bakalım kim elenecek? Survivor All Star kim elendi merak konusu...Survivorda Ünlülar takımından kim elencek. Bu akşam konsey var, işte son detaylar... SMS SONUÇLARINDA MERVE AYDIN BİRİNCİ OLDU. DOĞUKAN MANÇO İSE MECBUREN KENDİ ARKADAŞLARINDAN BİRİ SEÇMEK ZORUNDA KALDI, VE HAKAN HATİPOĞLU'NU SEÇTİ. BÖYLECE ANIL, HAKAN'DAN BİRİNİ ELENECEK...

SURVİVOR ALL STAR'DA ANIL TETİK ELENDİ

SMS SONUÇLARI

1- MERVE

2- SERENAY

3- HAKAN

4- ANIL

5- DOĞUKAN

ANIL TETİK KİMDİR?

Anıl Tetik, 1 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul Küçükçekmece'de doğdu. Aslen Kırklareli'lidir.

Survivor Anıl, Kadir Has Üniversitesi'nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Aynı zaman bir motor sporcusu olan Survivor Anıl Tetik, tehlikeli bir spor olduğundan ailesinin karşı çıkmasına rağmen bu spora devam etmektedir. Bu alanda şampiyonluk sahibi de olan Survivor Anıl, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaptı ve tam 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düştü. Ailesinin itirazlarına rağmen kilo vererek çocukluk hayalini gerçekleştirmek için motor sporları dersleri almaya başladı.Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında birçok derece ve başarı elde etti. İki kez Türkiye şampiyonluğu ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda da birinci olarak üçte üç yaptı.

Geçmişte uçak pilotu olmayı isteyen Anıl Tetik, bu yüzden ingilizcesinin çok iyi olması gerektiğini biliyordu. Üniversite eğitimimi de bu yönde almak için Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümüne girdi. Fakat daha sonra bu isteği değişti. 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Survivor Anıl, kariyerine oyunculuk yaparak devam etmek istedi. Bu yönde eğitim de alan Survivor Anıl; Oya Başar, Şafak Sezer gibi oyuncuların oynadığı "Alemin Kıralı" dizisinde oynadı.

SURVİVOR ALL STAR KONSEYDE ANIL TETİK YAZILDI
Survivor ilk elemesinde yazılan isim Anıl Tetik oldu. Hakan Hatipoğlu 'Anıl seni geçte olsa tanıdığım için mutluyum. Ama Kıbrıs'a gitmek için seni yazmak zorundayım' diyerek onun ismini veren ilk isim oldu. Serenay Aktaş ve Doğukan Manço'da Anıl Tetik'in adını yazdı. nbsp;Bu hafta yine dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler, eleme gecesi gerginliğini bu haftada Ünlüler takımına bıraktı. Ünlüler takımından Doğukan dokunulmazlığı kazanarak elenmekten kurtuldu. Survivor ada konseyindeki oylamada Anıl 3, Serenay 2 oy aldı. Böylece Ünlüler, takımdan elemeye gönderdikleri isim Anıl oldu. nbsp;Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba ve Perşembe TV8'de.

TV8 CANLI YAYIN SURVİVOR İZLE nbsp;

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 28 MAYIS
Survivor All Star ünlüler takımı en son 28 Mayıs'ta elemeye çıkmışlar ve ünlüler SMS sıralaması sonucunda Berna elenmişti. nbsp;
1. Merve Aydın
2. Hakan Hatipoğlu
3. Seranay Aktaş
4. Anıl Tetik
5. Berna Canbeldek
6. Doğukan Manço
Survivor All Star Sms Sıralaması - Survivor bu hafta KİM ELENDİ

ACUN ILICALI'DAN TURABİ'YE REST
Survivor All Star'da Acun Ilıcalı Turabi'ye ağır sözler söyledi. Ilıcalı, kolyenle birlikte İstanbul'a gidersin dedi nbsp;Survivor All Star 71. bölüm yine nefesleri kesecek. Dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merak konusu oldu. Kıbrıs finaline doğru heyecan giderek artıyor.
KOLYEYLE BERABER İSTANBUL'A GİDERSİN
Dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan Ada Konseyi'nde Turabi Acun'dan yine sert bir uyarı alıyor. Acun'un "İlk olarak Turabi'yi uyarmak zorundayım. Bir kere olsaydı açıkçası hoş görecektim. Aynı tarzla devam edersen kolyeyle beraber İstanbul'a gidersin" sözleri dikkat çekiyor.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...